Nieuwe studenten willen campus écht beleven tijdens infodag

Opnieuw fysieke infodag

Na drie succesvolle digitale infodagen, organiseert AP Hogeschool Antwerpen ook opnieuw een fysieke infoavond. Kandidaat - studenten én hun ouders willen, in deze coronatijden, de campus toch graag eerst met eigen ogen bekijken. Nu al schreven 1300 studiekiezers zich in voor de infoavond.

“De inschrijvingen voor alle opleidingen aan de hogeschool verliepen tot nu toe uitzonderlijk online, net zoals de infodagen. Uit de cijfers blijkt dat kandidaat studenten niet af te schrikken om in te schrijven,” aldus Pascale De Groote, algemeen directeur AP Hogeschool. “Maar we merkten toch ook dat er een grote behoefte is om onze campussen in het écht te kunnen bekijken en live info te krijgen. Ook ouders vinden dit duidelijk belangrijk.”

Daarom organiseert AP Hogeschool dinsdag 8 september een infoavond op de verschillende campussen in Antwerpen, Turnhout en Mechelen. Coronaproof uiteraard, op voorhand inschrijven voor een bepaald tijdslot is dus verplicht.

Pascale De Groote: “Er zijn nu al veel inschrijvingen, zo’n 1300 voor onze verschillende campussen. Voor sommige opleidingen, zoals de Bachelor Toegepaste Psychologie is er zelfs zoveel belangstelling dat er bijkomende tijdslots worden ingelegd. Wie liever online inschrijft kan dat natuurlijk ook nog altijd.”

Praktisch:

Dinsdag 8 september 2020 van 18u tot 21u

Registreren tot maandag 7 september 18u via https://www.ap.be/event/infoavond-8-september-2020

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen nemen niet deel aan deze infoavond.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AP Hogeschool Antwerpen

AP Hogeschool Antwerpen is een pluralistische hogeschool met campussen in Antwerpen, Mechelen, en Turnhout. In totaal studeren er zo’n 15.000 studenten. De hogeschool biedt 28 professionele bacheloropleidingen aan en 16 graduaatsopleidingen. Ook de wereldbefaamde Schools of Arts (Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) horen tot AP Hogeschool.  

Neem contact op met

Persdienst Lange Nieuwstraat 101 2000 Antwerpen

+32497192276

pers@ap.be

www.ap.be