Kandidaat studenten ontdekken IT- opleiding tijdens spelletje Fortnite

Geen traditionele infodag voor de opleidingen IT van AP Hogeschool Antwerpen, wel een heuse gamesessie met lectoren en studenten. Tijdens een spelletje Fortnite of Call of Duty komen geïnteresseerde jongeren zo alles te weten over de opleiding.

Ook bij AP Hogeschool zit de traditionele infodag op de campus er dit jaar door de coronacrisis niet in. Online infosessies zorgen voor een waardige vervanging, maar de mensen achter de opleidingen IT pakken het nog een beetje anders aan. Op woensdag 1 juli spelen de lectoren en studenten 4 uur lang de populairste games van het moment met kandidaat studenten.

“We zochten een bijzondere, interactieve manier om onze IT- opleidingen in de kijker te zetten. We zijn daarvoor vertrokken vanuit de leefwereld van onze studenten.” legt lector Tim Dams uit. “Tijdens een spelletje Fortnite, de gimmickgame van het moment, of Call of Duty: Warzone onthullen we alle ins en outs van onze bachelor- en de graduaatsopleidingen.”

Wie woensdag 1 juli wil deelnemen, kan zich inschrijven voor een gamesessie tussen 14 en 18u via https://www.ap.be/it-playdates. Let op: de plaatsen zijn beperkt.

Kelly Casal Mosteiro

Kelly Casal Mosteiro

Opleidingshoofd IT-opleidingen, AP Hogeschool Antwerpen
Yves Masset

Yves Masset

Opleidingshoofd IT-opleidingen, AP Hogeschool Antwerpen

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AP Hogeschool Antwerpen

AP Hogeschool Antwerpen is een pluralistische hogeschool met campussen in Antwerpen, Mechelen, en Turnhout. In totaal studeren er zo’n 15.000 studenten. De hogeschool biedt 28 professionele bacheloropleidingen aan en 16 graduaatsopleidingen. Ook de wereldbefaamde Schools of Arts (Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) horen tot AP Hogeschool.  

Neem contact op met

Persdienst Lange Nieuwstraat 101 2000 Antwerpen

+32497192276

pers@ap.be

www.ap.be