Het 'Academisch Kwartier' van MNM komt naar AP Hogeschool Antwerpen

14 maart 2024: dj-set van radiozender op campus ​

Radiozender MNM bezoekt elk jaar, een week lang verschillende Vlaamse hogescholen en universiteiten. Ze willen zo jongeren en toekomstige studenten kennis laten maken met het hoger onderwijs. Op donderdag 14 maart strijkt het zogenaamde 'Academisch Kwartier', of 15 minuten muziek, neer in Antwerpen bij AP Hogeschool.

Wanneer een jongerenzender het hoger onderwijs in de kijker wil zetten, dan doen ze dat natuurlijk op hun eigen, muzikale manier. Het bezoek van MNM's Academisch Kwartier in AP Hogeschool, start met een korte rondleiding door een student. En daarna is het feest met een dj-set over de middag, op campus Spoor Noord in Antwerpen. Die set duurt precies 15 minuutjes, een academisch kwartier dus.

AP on air

's Avonds tussen 16 en 18 uur krijgt AP Hogeschool ook nog een plaatsje in de radioshow van MNM dj's Laura Govaerts & Sander Gillis. Ze brengen verslag uit over Laura's dag op AP en laten enkele studenten aan het woord.

Praktisch

AP Hogeschool, campus Spoor Noord - Noorderplaats 2, 2000 Antwerpen

11u-12u: rondleiding hogeschool

12u30-12u45: dj-set 'Academisch Kwartier'

Margot Serroyen

Margot Serroyen

Communicatie AP Hogeschool Antwerpen
Karolien Loriers

Karolien Loriers

Woordvoerder AP Hogeschool Antwerpen
MNM
MNM 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AP Hogeschool Antwerpen

AP Hogeschool Antwerpen is een pluralistische hogeschool met campussen in Antwerpen, Mechelen, en Turnhout. In totaal studeren er zo’n 15.000 studenten. De hogeschool biedt 28 professionele bacheloropleidingen aan en 16 graduaatsopleidingen. Ook de wereldbefaamde Schools of Arts (Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) horen tot AP Hogeschool.  

Neem contact op met

Persdienst Lange Nieuwstraat 101 2000 Antwerpen

+32497192276

[email protected]

www.ap.be